25 Νοε 2017

«Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή»


Προς: Ειδική Γραμματεία για την κοινωνική ένταξη των Ρομά
Αξιότιμη κ. Γιάντσιου,
Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, σας ενημερώνουμε σχετικά με το θέμα της εγκατάστασης Ρομά στην κοινότητα του Ταύρου (στο ύψος της Πέτρου Ράλλη) του δήμου Μοσχάτου - Ταύρου.
Το πρόβλημα έγκειται στα πολλά κρούσματα παραβατικότητας και στις άθλιες και επικίνδυνες υγειονομικά συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή.
Το Σάββατο 18/11 πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της δημοτικής μας κίνησης, συγκέντρωση περίπου 70 ατόμων στην περιοχή «Πλατάνα» στον Ταύρο και συγκεντρώθηκαν 59 υπογραφές τις οποίες και καταθέσαμε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για να μπει θέμα στη επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. Παροτρύναμε τη δημοτική αρχή να επικοινωνήσει και μαζί σας για να υπάρξει σωστή και αποτελεσματική διαχείριση του προβλήματος.
Επισκεφτήκαμε τον υποδιοικητή του Αστ. Τμήματος Μοσχάτου ο οποίος μας ενημέρωσε για τις μέχρι τώρα ενέργειές του. Μας υποσχέθηκε ότι θα καλέσει το ιδιοκτήτη του οικοπέδου και θα στείλει τους αστυνομικούς της γειτονιάς για να ακούσουν τους κατοίκους και να τους βοηθήσουν να αισθανθούν ασφάλεια. Σήμερα Πέμπτη 23/11 στις 8 π.μ. έγινε αυτή η συνάντηση.
Ελπίζουμε ότι θα επιληφθείτε του θέματος και ότι θα συνεργαστούμε όλοι μαζί (Δήμος, Ειδική Γραμματεία του Υπουργείου, Αστυνομία, κάτοικοι) για να επιτύχουμε οριστική λύση του προβλήματος.
Πάντα στη διάθεσή σας
Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή»